"Nem akarok már sírni" - Aurelio fejében megfordult az öngyilkosság is

Forrás: TV2 -
öngyilkos Aurelio börtön öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio még a karácsonyt itthon tölti, de hamarosan be kell vonulnia a börtönbe. A celeb elárulta, azért még bízik valami csodában. 

Aurelio, az egykori villalakó még 2017-ben követett el bűncselekményt, amikor az őt 200 000 forinttal megkárosító régi ismerősét elrabolták azért, hogy visszaszerezzék a pénzt. A büntetése végül 2 év 3 hónap lett, valamint 67 ezer forint bűnügyi költség, és további 100 ezer forint bűnügyi költség fizetésére kötelezik a celebet.

Aurelio még bízik a csodában Forrás: TV2

"Olyan ember vagyok, aki mindig hisz valami csodában. A csoda miatt is ülök itt. Más ember már biztos kiugrott volna a vonat elé" - mondta a Frizbiben Aurelio, akinek a fejében többször is megfordult az öngyilkosság.

Azért is kapott ekkora büntetést, mert cselekményét próbaideje alatt követte el. Mindössze 34 napja lett volna belőle hátra. "Ez azért kemény. Ilyenkor érzem azt, hogy tényleg nem akarok már sírni, mert ebből is elegem van, hogy ezért sír, meg azért sír, meg jajj, a sírós. Csücsüljön be bárki a bőrömbe! Oké, megnyertem egy VV-t, meg rengeteg pénzt csináltam a magamutogatásból, ebből az indokolatlan nagyképűségből, csak most arra próbálok rájönni, hogy jó úton jártam-e ezzel" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.