"Norbi minden porcikámat imádja” - Csisztu Zsuzsát férje elhalmozza bókokkal

Forrás: Csisztu Zsuzsa, Instagram -
édesanya házasság feleség Csisztu Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa ötven fölött is nagybetűs nő, akinek a karrierje gyerekkora óta töretlen. Ugyanakkor feleség és édesanya, aki szerint a nőiesség nem korhoz kötött, és igenis fontos, hogy megengedjük magunknak a bókokat, amiből ő a legtöbbet a mai napig a férjétől kapja.

„Nem mindennap szeretek tükörbe nézni, látom az idő múlását, ami kegyetlen dolog. Mindeközben jól érzem magam a bőrömben, a súlyom sem változott sokat. Még próbálok a gyári beállításokkal futni tovább; nem mondom, hogy soha nem fogom megpróbálni lelassítani az idő múlását.

Norbi minden porcikámat imádja, de ha szépészeti beavatkozást szeretnék, csak annyit kér, hogy az orvosi részét vele beszéljem meg először.

Nem múlik el úgy nap, hogy ne kapnék tőle pozitív visszajelzést" – árulja el a friss HOT! magazinban Zsuzsa, aki egy mélyinterjú keretén belül Jennifer Lopezzé változott.

Csisztu Zsuzsa Forrás: Csisztu Zsuzsa, Instagram

A teljes interjúért és a különleges fotókért keressétek a HOT! magazint a digitalstand.hu/hot oldalon!

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.