Nem fogod elhinni, mire készül az Omega legendás zenészének fia és unokája

Forrás: YouTube/hatoscsatorna műsorai -
billentyűs unoka Omega Benkő László zenész sport pankráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő László fia és unokája a panrációban látja a jövőjét. Hamarosan profiként léphetnek ringbe.  

Az Omega elhunyt billentyűsének unokája csak 10 éves volt, amikor először lement a ringbe.

„Amikor lejöttünk először apával, még csak tíz éves lehettem. Apa féltett engem, nehogy megsérüljek, ezért jött le velem edzésre, és itt is ragadtunk mindketten. Ennek már három éve" – mesélte Benkő Andris, a zenészlegenda 13 éves unokája a Borsnak. Azt is elmondta, hogy nagyapja nem igazán bírta nézni, ahogy az édesapjával egymást dobálják a ringben, mindig félt, hogy valami bajuk esik.

Forrás: YouTube/hatoscsatorna műsorai

Benkő Balázs, Benkő Laci fia arról mesélt, hogy Andrissal a leglehetetlenebb helyeken is elkezdik az apa-fia bunyót, amit édesapja nem mindig értékelt, de persze tudta, hogy nem komoly.

A Benkő fiúk komolyan veszik a sportot, profinak készülnek, amihez heti öt edzésre van szükség, és még jó pár év felkészülésre.

„Mi egy csapatként fogunk indulni, abban biztosak vagyunk, de addig még sok idő kell, hogy elteljen, ugyanis Andris 16 éves kora előtt nem debütálhat a szabályok szerint" - mondta el Balázs, aki azt is elmesélte, hogy eredetileg ő is zenész akart lenni, mint édesapja, de túlságosan szorongott a színpadon, ezért ezt a célt elengedte.

Apa és fia három éve kezdte el az edzést, terveik szerint három év múlva lépnek először ringbe meccsen. Balázs akkor lesz 55 éves, amivel a sportág egyik Guinness rekordját szeretné felállítani: a legidősebben debütáló pankrátor rekordjára pályázik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.