Kóbor János halálával véget ért egy korszak: "Omega néven többé nem lép zenekar színpadra"

Forrás: Fortepan/Erdei Katalin
Forrás: Fortepan/Erdei Katalin -
halál Kóbor János vége Omega Kóbor János halála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrázta a hír, hogy egy fantasztikus legenda távozott el az élők sorából. Hosszú hetekig küzdött a koronavírussal Kóbor János, az Omega frontembere, hétfőn azonban feladta szervezete a harcot. 

Hétfő délelőtt szörnyű tragédia rázta meg az országot: Kóbor János szervezete feladta a koronavírus elleni harcot. A legendás énekes felesége teljesen összetört, de a pályatársait is nagyon megrázta a hír. Bár talán korai még erről beszélni, felmerült a kérdés, mi lesz így az Omega zenekarral? Már tavaly, amikor három nap különbséggel hunyt el Benkő László és Mihályi Tamás, is kérdéses volt, lesz-e folytatás, a visszatérés lehetőséget azonban Kóbor János hirtelen betegsége és halála végleg eloszlatta.

Kóbor János halálával az Omega együttes története is véget ért. Forrás: Fortepan/Urbán Tamás

- nyilatkozott a Borsnak Az Omega menedzsere, Trunkos András, aki azt is hozzátette, elképzelhető, hogy a jövőben kitalálnak valami olyan eseményt, ahol a kivetítőn odavetítik elhunyt zenésztársaikat, de egyelőre minden nagyon bizonytalan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.