Szujó Zoltán drámai vallomása: kiderült, miért tűnt el egyik napról a másikra

Forrás: HírTV -
távozás kiégés vallomás Szujó Zoltán sportriporter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű sportriporter, Szujó Zoltán még 2019 tavaszán egy pillanat alatt tűnt el a tévé képernyőjéről. Távozása azért is volt érdekes, mert 18 év után, egyik napról a másikra köszönt el a Forma-1 világától

Még 2019-ben mi is beszámoltunk a kommentátor távozásáról, de akkor még nem lehetett tudni, mi vezetett idáig. Később a Rádió1-nek adott interjújában számolt be a részletekről:
"Felhívtam a felettesemet, hogy ez most nem fog menni, felzaklattatok. 18 év alatt először azt mondtam, hogy kérek egy jokert... Kaptam egy olyan hangvételű sms-t, hogy azt mondtam, ez most itt a vége. Bementem a székházba, összepakoltam a motyómat, majd eljöttem. Nem mondom, hogy nem volt indulat, az én részemről is volt."

Szujó Zoltán HírtTV

Szujó Zoltán most a Frizbiben beszélt arról Hajdú Péternek, hogy ma már egészen másképp tekint vissza 2019-es eseményekre. Az is kiderült, hogy pszichés problémák is közrejátszottak távozásában.

"Sokat beszélgettem a feleségemmel, aki végig próbálta jelezni, hogy a Forma-1-en kívül is van élet. Ezt én valahogy ekkor nem akartam tudomásul venni. Fiatalon kerültem bele ebbe az egészbe, és a kiégés tüneteit produkáltam, de olyan szinten..." – vallotta be Szujó. Elmondta, hogy pszichés fáradtság lett úrrá rajta, és ezért reagált hevesebben az eseményekre, mint normális esetben tette volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.