Megdöbbentő fordulat! A Dancing with the Stars táncosnőjével jöhetett össze Meggyes Dávid: állítólag hónapok óta együtt vannak

Horváth Gréta táncosnő Dancing with the Stars Meggyes Dávid Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy Horváth Gréta és Meggyes Dávid házassága azért ért véget, mert Dávidnak van valakije. Egyre több részlet lát napvilágot a férj titkos életéről, most pedig azt is tudni vélik, kivel szűrte össze a levet felesége háta mögött.

Az Ázsia Expressz után álompárként emlegetett Gréta és Dávid házassága zátonyra futott, a férfi ugyanis elhagyta őt és kisfiát. Egyre több furcsa történet lát napvilágot velük kapcsolatban, a minap például a Love Island-ből ismert Nia posztolta ki, miket írt neki Gréta férje korábban.

A Blikk ezúttal arról írt, hogy Dávid egy TV2-es szépséggel esett szerelembe, akinek szintén nemrég futott zátonyra a házassága. Úgy tudni, Dávid a Dancing with the Stars profi táncosával, Stana Alexandrával jött össze, és szűk baráti körükben már nem is titkolják szerelmüket.

Hogy igazak-e a hírek, és ha igen, mióta tart a szerelmük, azt nem tudni, de talán nem véletlen, hogy november közepén Stana Alexandra és Köcse György bejelentették, hogy alig öt hónappal az esküvőjük után szétválnak útjaik.

Ázsia Expressz 2. Meggyes Dávid Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.