Nem titok, hogy Horváth Gréta és Meggyes Dávid házassága azért ért véget, mert Dávidnak van valakije. Egyre több részlet lát napvilágot a férj titkos életéről, most pedig azt is tudni vélik, kivel szűrte össze a levet felesége háta mögött.

Az Ázsia Expressz után álompárként emlegetett Gréta és Dávid házassága zátonyra futott, a férfi ugyanis elhagyta őt és kisfiát. Egyre több furcsa történet lát napvilágot velük kapcsolatban, a minap például a Love Island-ből ismert Nia posztolta ki,  miket írt neki Gréta férje korábban.

A Blikk ezúttal arról írt, hogy Dávid egy TV2-es szépséggel esett szerelembe, akinek szintén nemrég futott zátonyra a házassága. Úgy tudni, Dávid a Dancing with the Stars profi táncosával, Stana Alexandrával jött össze, és szűk baráti körükben már nem is titkolják szerelmüket.

Hogy igazak-e a hírek, és ha igen, mióta tart a szerelmük, azt nem tudni, de talán nem véletlen, hogy november közepén Stana Alexandra és Köcse György bejelentették, hogy alig öt hónappal az esküvőjük után szétválnak útjaik.

Állítólag jó pár hete együtt vannak, de már hónapokkal ezelőtt találkoztak, augusztusban ugyanis mind a ketten szólóban mentek el egy üzlet megnyitójára. Mivel az celebkörökben ismert volt, hogy Dávid szeret flörtölni, senki nem látott abban kivetnivalót, hogy ott is ezt tette, sőt, még közös fotót is készített a közösségi oldalára Alexandrával, amelyet később törölt – tudta meg a Blikk  a házaspár egyik ismerősétől.

Ázsia Expressz 2. Meggyes DávidForrás: TV2/sajtoszoba.tv