A Dancing with the Stars táncművésze nemrég jelentette be, hogy véget ért házassága. Stana Alexandra és Köcse György öt hónap házasság után válnak. A művésznő elmondta, milyen a kapcsolata édesanyjával, és mitől tart leginkább az újrakezdést illetően.

Stana  Alexandra és az édesanyja között szoros kapcsolat van, nem telik el úgy nap, hogy ne beszélnének egymással.

"A mai napig felhívjuk egymást még akkor is, ha éppen nem történt semmi" - mesélte a Borsnak.

Szandi elmondta, a párkapcsolati kérdésekben is mindig számíthat édesanyjára:

"Megpróbál nem befolyásolni és addig nem mondja el az aggályait, ameddig azt látja, hogy boldog vagyok. Volt, hogy nem értettem vele egyet, de az az igazság, hogy végül mindig igaza van..." - mesélte nevetve a táncművész, akinek 12 év együttlét és 5 hónap házasság után nemrég ért véget a párkapcsolata.

Dancing With The Stars Árpa Attila Stana AlexandraForrás: sajtoszoba.tv

Elmondta, édesanyja jó mestere volt, aki megmutatta neki, hogy egyedül is lehet boldogulni, hiszen évekkel ezelőtt neki is egyik pillanatról a másikra egyedül kellett folytatnia az életét:

"Ha úgy alakul az életem, hogy megismétlődik a sors és hosszú ideig egyedül kell lennem, akkor állok elébe! Anyukám nagyon jó mesterem volt, aki megmutatta, hogy egyedül is boldogulni kell! Az ő életébe is betoppant a szerelem, remélem, idővel megtalálom azt, akit nekem rendelt a sors."

Szandi azt is elárulta, mitől tart a leginkább:

"A szingliségnek is vannak előnyei, leginkább attól félek, hogy annyira megszokom majd az egyedüllétet, hogy emiatt nehezen kezdek majd bele egy új párkapcsolatba. Persze még nem dolgozom ezen, időre van még szükségem..." - mondta őszintén.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!