Megkérték az ismert színésznő kezét: vőlegényével egymás vérét itták az eljegyzésen

vér eljegyzés Machine Gun Kelly Megan Fox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Machine Gun Kelly megkérte Megan Fox kezét. A rapper a közösségi oldalán jelentette be, hogy kedvese igent mondott a nagy kérdésre, és megmutatta a gyémántokkal és smaragddal kirakott gyűrűt is.

Megan Fox videót posztolt az eljegyzésről, és pár sort írt is követőinek a nagy eseményről, ami igen bizarra sikeredett:
"2020 júliusában ennél a banánfánál ültünk. Varázslatot kértünk. Nem gondoltuk, hogy ennyi fájdalommal kell együtt szembenéznünk egy ilyen rövid, frenetikus időszak alatt. Nem sejtettük, milyen munkát és áldozatokat követel tőlünk ez a kapcsolat, megrészegültünk a szerelemtől. És a karma... Körülbelül másfél évvel később, amikor együtt jártuk meg a poklot, és mégis annyit nevettem, amiről nem is tudtam hogy egyáltalán lehetséges, megkérte a kezem. És mint minden előző életben és minden ez után következőben, most is igent mondtam. Majd megittuk egymás vérét..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.