Itt a vége! Horváth Gréta beadta a válókeresetet, már papíron is szabadulna a férjétől

Forrás: Horváth Gréta/Instagram -
Horváth Gréta válókereset válás Horváth Gréta válás Meggyes Dávid Meggyes Dávid és Horváth Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert influenszer nem várt sokáig, kevesebb mint egy hónap alatt eljutott odáig, hogy elindítsa a válást.

Az újév első napjaiban sokkolta követőit a TV2 sztárja, amikor közösségi oldalán megosztotta a hírt, miszerint két év után szakítanak férjével. Horváth Gréta és Meggyes Dávid az Ázsia Expresszben tűntek fel, és megnyerték az utazós kalandreality második évadát. Sőt, a pár a műsor fináléjában mondta ki a boldogító igent. Az idilli kapcsolat azonban nem tartott sokáig.

Gréta posztja után hamar kiderült, hogy a pár házassága egy harmadik fél miatt tört derékba. Dávid ugyanis a Dancing with the Stars sikeres táncosnőjének, Stana Alexandra oldalán találta meg a boldogságot. A férfiről ráadásul idő közben kiderült, hogy több nőnek is udvarolt, miközben boldog házasságban élt feleségével, Grétával. Érthető, hogy a nő a szakítás óta módszeresen igyekszik eltűntetni mindent, ami a házasságára emlékezteti.

Vége az idilli kapcsolatnak Forrás: Horváth Gréta/Instagram

A lap úgy tudja, hogy Dávid a napokban az összes személyes holmiját elvitte egykori közös otthonukból. Gréta pedig nagy átalakításba kezdett, eltűntek a házból a férjére emlékeztető csecsebecsék és teljesen átrendezi a hálószobát. A közösségi oldalán is nagytakarítást végez, letörli az összes olyan fotót, ami a Dáviddal közös éveire emlékezteti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.