Besokallt a Spotify Meghan és Harry döntése miatt! Ezzel verték ki a biztosítékot

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Meghan Markle podcast Spotify Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután Meghan Markle és Harry herceg úgy döntöttek, hogy hátat fordítanak a királyi családnak, több cég kereste meg őket biztató ajánlatokkal; a pár szerződést kötött többek között a Netflixszel és a Spotify-jal is. Az utóbbi azonban régóta várja, hogy elinduljon az ígért podcastosorzat, eddig hiába. 

Meghan és Harry mindössze egyetlen ünnepi epizódot készítettek el még 2020 decemberében a Spotify-ra, azóta semmmi nem történt a csatornán.

A Spotify azonban megelégelte a várakozást, nem vár tovább a párra, producereket keresnek, hogy végre tartalommal tölthessék fel az üres produkciót - írja a The Sun.

Besokallt a Spotify Meghan és Harry döntése miatt: ezzel verték ki a biztosítékot Forrás: AFP/Angela Weiss

A lap információi szerint a cég nagyon bízik benne, hogy megfelelő szakemberek felvételével talán sikerül cselekvésre bírni Meghanékat.

Harry herceg és Meghan Markle egyébként ragaszkodnak az említett megállapodáshoz, amiért cserébe annak idején 18 millió fontot ígért nekik a cég: csak azért az egy adásért, amit elkészítettek, 500 ezer fontot kaptak – percenként.

Elég rosszul áll Harry herceg szénája: teljesen kikerülhet az uralkodói körből

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.