Örömhír! Shia LaBeouf apa lesz: barátnőjét gömbölyödő pocakkal fotózták le

Forrás: Euan Cherry / NurPhoto / AFP -
gyermekáldás örömhír Transformers Shia LaBeouf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shia LaBeoufnak és barátnőjének viharos múltja van: 2016-ban összeházasodtak, két évvel később elváltak, majd ismét összejöttek. Úgy tűnik, mostanra rendezték a konfliktusokat, ugyanis első közös gyermeküket várják. 

A színészpáros, Shia LaBeouf és barátnője, Mia Goth kapcsolata viharos volt az elmúlt években. Még 2016-ban házasodtak össze, majd két évvel később, 2018-ban elváltak, aztán ismét összejöttek. 2014-ben ismerték meg egymást a A nimfomániás második részének forgatásakor.

Forrás: Euan Cherry / NurPhoto / AFP

Sajtóértesülések szerint a sztárpár most első közös gyermekét várja. A People magazin osztotta meg a fotót, amin látszódik a színésznő gömbölyödő pocakja. A leendő ksimamát egy kaliforniai kiruccanás buktatta le.

Elcsúfította magát, kihúzta saját fogát és majdnem megölte barátnőjét - a 10 legnagyobb botrány Shia LaBeouf életébőlhttp://www.life.hu/kultura/20210610-a-10-legnagyobb-botrany-shia-labeouf-eletebol.html35. születésnapját ünnepli Hollywood egyik első számú botrányhőse, a tündöklő tehetségnek induló, de egyre hihetetlenebb húzásaival a karrierjét teljesen földbe állító Shia LaBeouf. A kerek évforduló alkalmából sorr vettük az eddigi legkeményebb balhéit. Kultúra--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.