Kulcsár Edina és G.w.M: "Próbálnak minket minden erejükkel tönkretenni"

Forrás: Kulcsár Edina, Facebook -
G.w.M rosszindulat Kulcsár Edina kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta felvállalták párkapcsolatukat, Kulcsár Edina és G.w.M a támadások kereszttüzébe került. Elmondták, ekkora viharra nem számítottak.

Kulcsár Edina és Csuti januárban bejelentették, hogy válnak, majd pár nappal később az egykori szépségkirálynő elárulta, hogy a szíve már másé, összejött a népszerű rapperrel, G.w.M.-el.

A szerelmesek hetek óta a támadások kereszttüzében élnek, összekapaszkodva próbálnak túljutni a nehéz időszakon. Bár megértik, hogy helyzetük hatalmas port kavart, ekkora viharra nem számítottak - írja a Best magazin.

Kulcsár Edina Forrás: Kulcsár Edina, Facebook

"Igyekszünk békét teremteni magunk körül, mindent kizárni, és megélni a szerelmünk első heteit, viszont még mindig forrnak körülöttünk az indulatok. (...) Mindketten olyan kapcsolatból jöttünk, ahol már nem voltak érzések, egymásban viszont abszolút megtaláltuk ezeket" – mondta Edina. Hozzátette, az események hátterét csak a családja és a barátai ismerik.

"Azt látjuk, hogy bizonyos emberek próbálnak minket minden erejükkel tönkretenni. (...) Eleinte azt hittem, hogy mint minden csoda, ez is csak 3 napig tart majd, de most már 3 hétnél járunk. Őszintén szólva, most már azzal is kiegyeznék, ha 3 hónap múlva nyugalomban élhetnék" – fakadt ki Kulcsár Edina.

Azt a híresztelést, miszerint a botrány hatalmas anyagi haszonnal jár számukra, cáfolta. "Üzlet szempontjából én ennek az egésznek csak a negatív oldalát látom. Rengeteg munkát lemondtam, egyfelől mert a lelkiállapotom miatt nem tudtam volna hitelesen képviselni semmit. (...) Ez a felhajtás egyáltalán nem jövedelmező."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.