Nagy a szerelem! Máris közös otthonra vágyik Kulcsár Edina és G.w.M: "Nincs értelme sokat várni"

G.w.M szerelem Kulcsár Edina jövő Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és G.w.M január elseje óta alkot hivatalosan egy párt. A kétgyermekes édesanya közösen tervezi a jövőt újdonsült szerelmével, akivel már az összeköltözés is szóba került.

Kulcsár Edina úgy érzi, hogy betoppant a nagy betűs szerelem az életébe, amikor megismerte G.w.M-et. A szerelmesek alig másfél hónapja alkotnak egy párt, de ennek ellenére úgy érzik, hogy együtt szeretnének megöregedni. Az összeköltözés is szóba került közöttük, már házakat is nézegetnek.

"Semmit sem szeretnének elkapkodni, várunk még ezzel.

Nagy a szerelem! Közös otthonukat keresi Kulcsár Edina és G.w.M: "Nincs értelme sokat várni" Forrás: Instagram/gwmmusic

Nézegettünk már házakat, hogy kinek milyen stílus tetszik, de szerencsére az ízlésünk is egyezik. Mindketten azt gondoljuk, hogy az ember lakva ismeri meg a másikat, ezért nincs értelme sokat várni,

viszont nekünk most teljesen más a helyzetünk, mint mondjuk évekkel ezelőtt, amikor még nem volt akkor felelősség rajtunk, mint most a gyerekek miatt. Az biztos, hogy még odébb van az összeköltözés" - vallotta be a Borsnak Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.