Kulcsár Edina elárulta, mi volt az utolsó csepp a pohárban, ami miatt a válás mellett döntött

interjú Kulcsár Edina válása Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapja címoldalon foglalkozik a sajtó Kulcsár Edina és Szabó András Csuti válásával. Napról napra érkeznek az újabb hírek, mindenki megszólal ebben az ügyben, hiszen mindenkinek van róla véleménye. Az érintettek pedig nem győznek reagálni a szárnyra kapott, vadabbnál vadabb pletykákra. Edina most sok mindent tisztázott a Life.hu-nak adott interjújában.

Az egykori szépségkirálynő és üzletember férje mindent megtett azért, hogy megmentsék a házasságukat, de hat év után úgy látták jónak, ha külön utakon folytatják. A közvélemény akkor kezdett igazán sokat foglalkozni Edina és Csuti válásával, amikor kiderült, hogy a modell egy másik férfi, a fiatal rapper, G.w.M oldalán találta meg a boldogságot.

Kulcsár Edina és G.w.m Forrás: instagram.com

Edina lapunknak többek között azt is elárulta, mi adta meg a végső lökést, mi volt az, ami miatt a válás mellett döntött.

"A végső lökés a boldogság iránti sóvárgás volt, hogy visszanyerjem önmagam és a maximális szeretetemet, gondoskodásomat tudják élvezni a gyermekeim. (...) Nem egyezett a szeretetnyelvünk, ez pedig sok problémához tud vezetni, de kár is erről beszélni, hiszen mindannyian mások vagyunk, így másra is vágyunk" - mondta az egykori szépségkirálynő, akinek a gyerekei most a legfontosabba, és az, hogy békére törekedjen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.