Őszintén vallott: így érzi magát a szakítás után Horváth Gréta

TV2 -
Horváth Gréta házasság fogyás válás Meggyes Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feltűnő átalakuláson ment keresztül a válófélben lévő Horváth Gréta: sokat fogyott, élvezi, hogy újra egy számmal kisebb ruhákat vásárolhat magának, de hatalmas elánnal vetette bele magát a lakása csinosításába is.

Horváth Gréta férjével való szakítása után nem kesereg, a jövőbe tekint és igyekszik minél több álmát megvalósítani. Szeretné minél előbb lecserélni a bútorokat, fest, dekorál, lépésről lépésre szabadul meg minden „régi emléktől", hogy megújulva várja a tavaszt.

Horváth Gréta nem hagyta el magát a szakítás után: optimista és csak előre tekint TV2

"Csak előre tekintek. Kihasználom, hogy több a szabadidőm. Új célokat keresek, és ahogy sorra megvalósulnak a terveim, én is egyre boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá válok. Hiszem, hogy ez a titka annak, hogy az ember egy nehezebb életszakasz után ismét jól érezze magát"

– kezdi a magazinban Gréta, aki azt is elmeséli a lapban, hogy mi segítette át a legnehezebb pillanatokon, valamint azt is elárulja, hogy hisz-e még a házasság intézményében.

A hot!-ot digitális formában is megtaláljátok a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.