Horváth Gréta tiszta vizet öntött a pohárba: ez van közte és Csuti között

Forrás:Horváth Gréta/Instagram -
Horváth Gréta párkapcsolat szerelem Szabó András Csuti pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, máris összeboronálták Horváth Grétát és Csutit. A sztáranyuka most reagált a pletykákra, és elmondta, mi van köztük.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid válása nagy port kavart. Azóta kiderült, hogy Dávid és Stana Alexandra egy párt alkotnak, Gréta pedig annak ellenére, hogy összetört, próbál talpra állni, és megteremteni a harmóniát az életében.

A csinos anyuka jó pár kilót leadott, és önsajnálat helyett azon van, hogy egyengesse életét. Gréta sok tartalmat megoszt közösségi oldalán, a minap például egy kérdezz-felelek keretein belül mesélt követőinek arról, mi van vele.

Az egyik kérdező megkérdezte tőle, mi van vele és Csutival, és mit szól a pletykákhoz, amire Gréta így reagált.

A sztáranyuka arra is választ adott, készen áll-e egy új kapcsolatra, amire ezt válaszolta:

Forrás:Horváth Gréta/Instagram

Úgy tűnik tehát, hogy attól, hogy Kulcsár Edina és Meggyes Dávid máris megtalálták a szerelmet, Horváth Gréta és Csuti egyelőre szeretnének időt hagyni maguknak, és lezárni a múltat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.