"Mindig meztelen vagyok a gyerekek előtt" - Kiakadt az internet népe az anyára

meztelenség gyerekek Tiktok kiakadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paige Whitney szerint párja gyerekeit egyáltalán nem zavarja, hogy sosincs rajta ruha.

Paige Whitney soha nem visel ruhát otthon. A gyerekeit ez nem zavarja, ezért nem érzi problémának a meztelenkedést, de a közösségi oldalakon sok kritikát kap – írja a Mirror. A nőnek nincsenek saját gyerekei, párja két fiával él együtt, akik egy-, és háromévesek.

A nő megkérdőjelezhető szokására egy TikTok-videóban derült fény, amiben elmondja, szerinte ez teljesen normális.

Meztelen nő illusztráció Forrás: Shutterstock

A kommentelők rögtön megpróbálták jobb belátásra téríteni a TikTokert. Azt tanácsolták, hogy sürgősen hagyja abba, amit tesz, mivel nem a saját gyerekeiről van szó. Whitney azonban kitart amellett, hogy bár furcsának tűnhet ez a szokás, a gyakorlatban teljesen rendben van. Persze azt is elmondta, hogy ha a fiúknak bármi problémájuk lesz ezzel, akkor abbahagyja, de szerinte ez nem fog bekövetkezni addig, amíg a nagyobbik be nem tölti az ötödik életévét.

A kommentelőket ezzel sem sikerült meggyőzni, volt, aki azt írta, hogy borzasztóan dühös lenne, ha valaki az ő gyerekei előtt csinálná ezt.

Nem ez az első eset, hogy TikTokon valaki furcsa, megkérdőjelezhető gyereknevelési szokásairól beszél. Nemrég egy anya a féléves gyerekét etette félig nyers hússal, egy másik szülő pedig arról beszélt, hogy már másfél éve nem mosta meg kislánya haját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.