Egy titkos fiók őrizte a Jászai Mari-díjas színésznő végrendeletét: ők osztoztak a vagyonán

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
fiók Csala Zsuzsa végrendelet Jászai Mari-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jászai Mari-díjas színésznő, Csala Zsuzsa halála után sokan voltak kiváncsiak arra, hogy több mint 100 millió forintot érő hagyatékát ki örökölheti. Végül egy kabátzsebből előkerült végrendelet megadta a választ a kérdésekre.

Nyolc évvel Csala Zsuzsa temetése után derült ki, hogy az előkerült végrendelet története nem igazi - mesélte a Blikknek Dankó Dóra, aki a színésznő unokahúga.

"A nagynéném – vagy ahogy a családban hívtuk: Bumbika – egyáltalán nem volt bohém, már jó előre megírta a végakaratát. Ő fogalmazta meg és a saját kezével írta. Tőlem kért segítséget, miként kell hitelesíteni, hogy azt később senki ne támadhassa meg. Végül, miután egy példányt letétbe tett, az eredetit magánál őrizte élete végéig. Volt egy csodás íróasztala, annak egy titkos fiókjában volt elzárva " - árulta el Csala unokahúga.

Csala Zsuzsa Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Végül ő, fivére, és két másik unokatestvére osztoztak Csala Zsuzsa vagyonán.

"Bumbikának nem volt gyermeke, de minket úgy szeretett, mintha a sajátjai lettünk volna. Mindig számíthatott ránk, a családjára, és persze, a barátaira is. Anettka és a férje, Rezső, aki azóta elhunyt, nagyon sokat segítettek neki, szerették, támogatták, nagyon hálásak vagyunk ezért" - tette hozzá Dankó Dóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.