Aureliót mardossa az önvád - magát hibáztatja édesapja haláláért

Forrás: Aurelio/Instagram -
börtönbüntetés drog apa Aurelio Caversaccio szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio imádta az édesapját, mindig olyan akart lenni, mint ő.

A svájci származású Aurelio összeomlott, amikor hét évvel ezelőtt elvesztette édesapját. Azóta is magát hibáztatja a halála miatt, hiszen édesapja akkor kapta harmadik infarktusát, amikor kiderült, Aureliónál egy házkutatás során drogot találtak és 1 év 2 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

"Megkapta a harmadik szívinfarktusát, amikor drog miatt házkutatás volt nálam. Amikor meghalt, kétségbeestem. Összeomlott minden bennem" – zokogott Aurelio a pénteken adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban.

"Abba halt bele, hogy téged elkaptak droggal?" – kérdezett vissza Hajdú megdöbbenve. "Igen" – felelte Aurelio, akit máig nem dolgozta fel a történteket.

Aurelio Forrás: Aurelio/Instagram

Aureliónak mai napig az édesapja a példaképe, ő volt az, aki felevelte. Mindig felnézett rá, bár az apja sem volt szent - írja a Blikk.

"Óradizájner volt, Silvio Berlusconinak is tervezett, nem egyszer együtt buliztak. Mindenünk megvolt, ami egy embernek elképzelhető, kétszer. Saját szakácsunk, sofőrünk volt. Apám kaszinózgatott és drogozott, nagyon rajta volt a krekken. Többször előfordult, hogy este megindult Monacóba és elpörgetett húszezer svájci frankot, hazajött úgy húsz gramm kokóért, majd visszament kaszinózni" – folytatta a még börtönbe vonulása előtt elkészült felvételen Aurelio.

"Ott kezdődtek a gondok, amikor leültették két évre, mert egy rendőrség melletti – számítástechnikai boltnak álcázott – kuplerájt működtetett. Valami ilyen helyen ismerhette meg anyámat is. Azt a két évet leülte, aztán csődbe ment. Anyám Baján született, és azt mondta apámnak, a megmaradt pénzből Baján szép életet tudunk élni. Így is volt. A megmaradt pénzéből most egy olyan házban lakom, amit sok milliárdos barátom dicsért" – árulta el Aurelio, aki bár látta, hogy felhőtlen az otthoni helyzet, mégis szeretett volna az apjára hasonlítani.

"Bárcsak olyan lennék, mint ő. Hét nyelven beszélt a csávó! Nálam sokkal okosabb, intelligensebb, tapasztaltabb, akaraterősebb ember volt. Egyik napról a másikra lerakta a krekket. Én úgy tudtam lerakni, hogy meghalt. Nekem gyenge az akaraterőm..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.