"K**vára fel vagyok készülve" - Aurelio 10 nap magánzárkával kezdi a börtönéveket

Forrás: TV2 -
büntetés börtön Való Világ VV Aurelio Aurelio Caversaccio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio Caversaccio szerdán élő videóban búcsúzott rajongóitól, akik láthatták, hogyan készülődik az utolsó szabad órájában. Az egykori villalakó elárulta, hogy felkészült-e a börtönre, és azt is, milyen tervei vannak az előtte álló időszakra.

Aurelio szerdán egy fizetős, élő videóban mutatta be rajongóinak, hogyan készülődik 3,5 éves börtönbűntetésére. A közvetítést mindössze 130-140 ember nézte, de az egykori villalakó nagyságrendileg így is 300.000 Ft zsebelt be.

"K**vára fel vagyok készülve, mindenre számítok... Vissza is híztam, 90 kiló vagyok, így meg tudom védeni magam" - nyilatkozta a Borsnak Aurelio.

Az is kiderült, hogy a járványügyi helyzet miatt Aurelio magánzárkában lesz 10 napig. Erre azért van szükség, hogy megvédjék a többi rab egészségét. A karantén letelte után kezdi meg valójában a börtönbüntetését.

Forrás: TV2

Aurelio korábban elmondta, nagy tervei vannak, hasznot szeretne húzni a börtönben töltött időből: "Egy életrajzi könyvet írok majd, amiből sok pénzt keresek, leszokom a kávéról és a cigiről is".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.