Britney Spears szerint korábbi menedzserei meg akarták ölni

Forrás: FilmMagic/2016 C Flanigan/C Flanigan -
Jamie Spears menedzser Britney Spears gyilkossági kísérlet per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears egy azóta már törölt Instagram-posztban arról beszélt, hogy korábbi menedzserei meg akarták ölni. 

Britney Spears az Instagramra posztolt fenyegetőző üzenetet, melyben leírja, hogy beperli a Tri Star Sports & Entertainment Group nevű ügynökséget, mivel annak két menedzsere, Lou Taylor és Robin Greenhill szerinte meg akarták ölni. A posztot azóta már törölte - írja az Origo.

Britney nem részletezte, hogy a két nő hogyan próbálta meggyilkolni, de úgy véli, apja is benne lehetett, hiszen imádta a két nőt, ráadásul ő fizette őket.

A posztról a TMZ-nek sikerült képet készíteni a megdöbbentő posztról, még mielőtt az énekesnő törölte volna.

Britney Spears posztja az Instagramon Forrás: Instagram/Britney Spears//TMZ

A Tri Star tagadja a vádakat, szerintük Britney kijelentése "teljességgel hamis, erősen sértő, romboló hatású és elfogadhatatlan".

Britney körül egyébként sem csitulnak a botrányok. Jamie Lynn Spears Things I Should Have Said című életrajzi könyvében beszél egy esetről, amikor nővére késsel támadt rá, de sűrűn posztol magáról meztelen képeket is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.