"Csak a fétisük miatt kellettem" - randiélményeiről vallott a 90 centi magas törpemodell

párkeresés randizás törpe Carly Ruhnke törpemodell randiélmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges betegségben szenved az amerikai Carly Ruhnke, aki annak ellenére, hogy nem éri el az egyméteres magasságot, modellként keresi a kenyerét. Habár a munkában sikeres, a magánélete nem alakul szerencsésen.

Carlyt élete során már több, mint harmincszor megműtötték. Gyerekként diagnosztizálták nála a Morquio-szindrómát. Az ebben szenvedő betegek alacsony növésűek és jellemzően deformáltak a csontjaik. A testi tüneteket leszámítva egészségesek. Nem gyakori körükben az értelmi fogyatékosság, viszont előfordulhat, hogy látás- vagy hallászavarban szenvednek.

A 25 éves Carly is egészséges, azonban sok bántás éri alacsony termete miatt. A modellként dolgozó nő nem éri el az egyméteres magasságot, ugyanis mindössze 90 centis. Mérete ellenére szeretne "normális" férfiakkal ismerkedni, azonban bárkivel randizott, szinte mindenkiről kiderült, hogy csak bizarr fétiseiket szerették volna kiélni vele.

Sokan ezért azt mondják Carlynak, hogy keressen inkább a törpék között párt magának, ő viszont nem a testméret alapján szeretne választani.

A betegsége miatt az orvosok óva intik Carlyt a terhességtől, ő viszont az anyaságról sem szeretne lemondani. Ha megtalálja a Nagy Ő-t, akkor szeretne örökbe fogadni egy hozzá hasonló betegségben szenvedő gyermeket – írja a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.