93 centisen is bátran randizik a 20 éves fiatal lány - Videó

videó lány kisember randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves Dasha Pennsylvániában él, 93 centis magasságával még a kisemberek között is kicsinek számít, de ez nem tántorítja el semmitől sem az életben, még az ismerkedéstől sem. 

Dasha szülei is kisemberek voltak, de a lányuknál lényegesebben nagyobbra nőttek. Dasha magasságának azonban megvan az oka, a fiatal lány a törpeség egyik legritkább formájával, a Spondyloepiphyseal Dysplasia (SED) nevű rendellenességgel született.

Szerencsére a 20 éves lányt 93 centis magassága semmiben nem gátolja. Vidám, pozitív természetű lány, aki mindig képes másoknak mosolyt csalni az arcára. Rengeteg barátja van, akik odavannak Dasha humoráért. A Truly kisfilmjében azt is elárulták a lányról, hogy a külseje a párkeresésben sem jelent neki akadályt - írja a nuus.

"Egyaránt el tudom magam képzelni kisember, átlagos termetű ember és óriás párjaként is, mert a belső értékeket veszem figyelembe"

- magyarázza.

Dasha rendszeresen tölt fel videókat a hétköznapjairól a TikTok oldalra, amelyekkel fő célja az, hogy képviselje kisember társait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.