A 20 éves Dasha Pennsylvániában él, 93 centis magasságával még a kisemberek között is kicsinek számít, de ez nem tántorítja el semmitől sem az életben, még az ismerkedéstől sem. 

Dasha szülei is kisemberek voltak, de a lányuknál lényegesebben nagyobbra nőttek. Dasha magasságának azonban megvan az oka, a fiatal lány a törpeség egyik legritkább formájával, a Spondyloepiphyseal Dysplasia (SED) nevű rendellenességgel született.

Szerencsére a 20 éves lányt 93 centis magassága semmiben nem gátolja. Vidám, pozitív természetű lány, aki mindig képes másoknak mosolyt csalni az arcára. Rengeteg barátja van, akik odavannak Dasha humoráért. A Truly kisfilmjében azt is elárulták a lányról, hogy a külseje a párkeresésben sem jelent neki akadályt - írja a nuus.

"Egyaránt el tudom magam képzelni kisember, átlagos termetű ember és óriás párjaként is, mert a belső értékeket veszem figyelembe" - magyarázza.

Dasha rendszeresen tölt fel videókat a hétköznapjairól a TikTok oldalra, amelyekkel fő célja az, hogy képviselje kisember társait.