Exatlon: Virág Andris távozása után sem tört meg a csapat: hatalmas fölénnyel nyerték a pirosak a villát

TV2 -
Bajnokok Somhegyi Krisztián villajáték Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfői villajátékon a második szettben óriási fölénnyel, 7:2-re nyerték a Bajnokok a villát. A győzelem után a pirosak egyik játékosa, Somhegyi Krisztián mondta el a véleményét a csapat játékáról.

Bár Kempf Zozót nélkülözniük kellett a Bajnokoknak, a tegnapi villajátékon mondhatni agyonverték a kék fiúkat. A győzelem után Somhegyi Krisztián elárulta, hogy Virág Andris távozása után sikerült-e új lendületet venni.

"Mindig szomorú egy csapattársat elveszíteni, de a játék rákényszerít minket, hogy minél előbb tovább lépjünk. Az, hogy újra sikerült megszereznünk a villát, az nagyon jó érzés, ezek szerint van bennünk még a lendület, és a csapategység nem tört meg Andris távozásával" - mondta a pirosak versenyzője, aki arról is mesélt, hogy Zozó sérülése mennyire hátráltatja a csapatot.

Exatlon: Virág Andris távozása után sem tört meg a csapat: hatalmas fölénnyel nyerték a pirosak a villát TV2

"A játék sosem múlhat egy emberen, Zozo nélkül is meg kell oldanunk a napokat, ami sikerült is. Nyilván érezzük a hiányát, hiszen fontos pontokat hoz a csapatnak, és nagyon jó játékosunk, most azonban az első a mielőbbi gyógyulása. Azt hihetnék, hogy minél többet futunk, annál fáradtabbak vagyunk, de éppen ellenkezőleg. Így minél több tapasztalatot szerzünk az ügyességiben is, ami csak a javunkra válik, a futás pedig nem fárasztó, hiszen sportolók vagyunk" - magyarázta Krisztián, majd hozzátette:

"Az, hogy most fölényesen nyertünk, nem azt jelenti, hogy a kihívó fiúk ne tudnák ugyanezt teljesíteni. Az Exatlon egy hullámvasút, most éppen mi kaptunk el egy jobb fonalat, de azért nem biztos, hogy annyival a kihívók fölött lennénk: de azon vagyunk, hogy ezt a lendületet megőrizzük a hét többi napjára is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.