Hihetetlen! Zöld színű bundával született egy kiskutya - Fotó

zöld bunda Születés fotó kiskutya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kutya gazdái teljesen ledöbbentek, amikor meglátták az újszülött kiskutyát, aki zöld bundával jött a világra.

Egy Kanadában élő pár kis híján sokkot kapott: kutyájuk nemrégiben nyolc kölyköt hozott a világra, amelyek közül az egyiknek zöld volt a bundája.

A Middle Sackville-ben élő Trevor és Audra Mosher bulldogja, Freya hét kiskutyát fialt, és már nekilátott tisztogatni őket, amikor kiderült, hogy úton van még egy csöppség. A nyolcadik pici kutya viszont nem átlátszó, hanem fekete burokban jött a világra.

A pár megijedt, hogy a kölyök halva született, ezért sietve elkezdték tisztítani őt, amikor a pici megmozdult.

"Elkezdtük megszárítani, de észrevettük, hogy a kiskutya zöld, és azonnal azt gondoltuk, hogy valami baj van"

– mondta Trevor Mosher, akik utánanéztek, hogy mi állhat a különös jelenség hátterében. Kiderült, hogy a furcsa elszíneződést feltehetően az okozza, hogy a világos színű kölyökkutyák az anyaméhben az epéből származó zöld pigmentekkel kerülnek kapcsolatba.

A kutya gazdái nagyon boldogok, hogy ilyen különleges élőlény lett a családuk része és hogy egy ilyen nem mindennapi eseménynek lehettek részesei.

Jelenleg a kutya nevén törik a fejüket: egyelőre a Hulkette, Fiona, Wasabi, Lucky Irish és a Pistachio jött szóba.

Nemrég írtunk egy nem mindennapi kutya-gazda kapcsolatról, Samről és Oukáról, akik még az ejtőernyőzést is közösen próbálták ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.