Tündéri: Ouka, az ejtőernyős kutya a levegőben is gazdija mellett van - Videó

kutya barátság repülés kapcsolat cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár először valóban furcsa látványt nyújt Ouka, a repülő kutyus, de ha megismered a történetét, te is egyből a szívedbe zárod majd.

Sam és Ouka egy furgonban laknak, így nagyon kalandos az életük. Sam korábban úgy gondolta, hogy nagyon jó lesz majd magányosan egy furgonban élnie, de a koronavírus járvány alatt rájött, hogy nagyon egyedül érzi magát, így örkbe szeretne fogadni egy kutyát. Így került hozzá egy menhelyről a hároméves Ouka, akinek korábban két gazdája is volt.

Mivel Sam nagyon szeret ejtőernyőzni, arra gondolt, hogy hobbiját is kutyájával szeretné űzni. Lépésről lépésre haladtak, először kiderítette, Ouka fél-e a magasban, majd csináltatott neki egy külön hámot, amivel magához tudja erősíteni kutyusát. A négylábú már az első repülést is nagyon élvezte, így azóta ez egy közös hobbija a gazdájával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.