Retteg a háborútól Liptai Claudia

Forrás: TV2 -
háború Orosz-ukrán háború Liptai Claudia félelem orosz ukrán háború gyermekkor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia kisgyermekkora óta fél a háborútól. Elmondta, lehet, hogy a génjeiben van a rettegés, de az is előfordulhat, hogy édesapja történetei miatt ijesztő számára ez a helyzet.

Claudia édesapja életét egy liszteszsák mentette meg, mert egy golyó abba fúródott bele, amikor ő azzal éppen az utcán szaladt. Utána még rengeteget álmodott a bombák zuhanásával és a repülőgépek hangjával, derült ki a műsorvezető posztjából.

Forrás: TV2

A rémálmok azért is lehettek, mert amikor a délszláv háború zajlott, akkor ő az édesanyjánál lakott és minden hajnalban hallotta, ahogyan a felettük levő légifolyosón elhúztak a katonai gépek.

Claudia még írt arról is, hogy bármi áron, de segítenünk kell, és nagyon jó látnia az összefogást. A teljes posztot ide kattintva tudod elolvasni.

A műsorvezető számára nem idegen a félelemérzet, hiszen volt olyan időszak az életében, amikor csak késsel a párnája alatt tudott elaludni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.