Egy év huzavona után kimondta a válást a sztárpár, Kim Kardashian és Kanye West

Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix -
Kim Kardashian Kanye West válás harc gyerekek kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian és Kanye West közel 7 év házasság után döntöttek a válás mellett. A modell a válókeresetet egy évvel ezelőtt adta be, de a zenész nem volt együtműködő, így elhúzódtak a tárgyalások.

Kanye-nak több furcsa kirohanása is volt a házasságuk alatt, ez is az egyik oka annak, hogy végül úgy döntöttek: külön utakon folytatják. A rapper a végsőkig próbálta megmenteni a kapcsolatukat, Valentin-napkor még egy terepjárónyi rózsát is küldött a feleségének.

Végül hosszas huzavona után, de sikerült megegyezniük a hatalmas,

mintegy 8,4 milliárd dolláros (2868 milliárd Ft-os) vagyonról.

Kanye 6,6 milliárd dollárt (2253 milliárd Ft-ot), Kim pedig 1,8 milliárd dollárt (615 milliárd Ft-ot) kapott, derült ki egy bennfentes szerint. Négy közös gyerekük elhelyezéséről nem volt vita, ők automatikusan Kimhez kerültek - derült ki a TMZ cikkéből.

Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix

A két érintett is megszólalt a témában:

"Elváltunk Kimmel, így most már csak a gyönyörű gyermekeinkre koncentrálhatok" – mondta röviden Kanye West.

"Nagyon vágytam arra, hogy végre elváljunk, mert Kanye az utóbbi időben nagyon sok félreérthető dolgot közölt rólunk a közösségi médiában. Ez az állapot senkinek sem volt jó, most már mindenki a saját életére koncentrálhat"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.