Kanye West küzd Kim Kardashianért: egy terepjárónyi rózsát küldött neki

Forrás: Getty Images -
Kanye West rózsa kim kardashian Valentin-nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanye West mindent megpróbál, hogy egyesítse családját és visszanyerje Kim Kardashian bizalmát. Valentin-napra ezért egy terepjárónyi rózsát küldött neki. 

Kim Kardashian és Kanye West közel 7 év házasság után döntött a válás mellett, amelynek fő oka az volt, hogy a rappernek több furcsa kirohanása is volt az elmúlt években.

Kim Kardashian hosszú ideig hitt abban, hogy bipoláris zavarokkal küzdő férje állapota javulni fog, de sajnos erre nem került sor.

Kanye West harcol Kim Kardashianért Forrás: Getty Images

Kanye West a mai napig képtelen beletörődni abba, hogy a házassága véget ért.

Nemrég még az Instagramon imádkozott azért, hogy ismét egyesüljön a családja, azonban azóta már törölte a posztot. Azért továbbra is megpróbál mindent megtenni azért, hogy visszaszerezze Kim Kardashiant, ennek egyik ékes bizonyítékoa, hogy Valentin-nap alkalmából egy terepjárónyi rózsát küldött volt feleségének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.