Horváth Éva elárulta: ennyiért szeretnének telket vásárolni Balin

házvásárlás Bali Horváth Éva költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva legújabb videójában elárulta, hogy párjával elgondolkodtak azon, hogy egy gyönyörű szigeten, Nusa Peridán telket vásárolnak. Az egykori modell a piszkos anyagiakba is beavatta a rajongókak.

Horváth Éváék fél évre Balira költöztek, de a rajongókat onnan is folyamatosan tájékoztatja életükről. Bemutatták már azt a pazar otthont, amiben a mindennapjaikat töltik, de egyéb részleteket is elárultak: így derült ki az, hogy Éva és férje nem egy ágyban alszanak. Az édesanya azt is megmutatta, hogyan szoptat nyilvánosan - legutóbb pedig az otthonuk medencéjéből jeletkezett be, ahol kisebbik fiával, Alexszel pancsolt.

Éva legfrissebb videójából pedig kiderült, hogy a kétgyermekes édesanya és párja egy gyönyörű szigeten, Nusa Peridán szeretnének telket bérelni, ugyanis a szigeten a telkeket nem lehet megvásárolni. A terveik szerint ők egy 500 nm-es telket 20 évre szeretnének kibérelni, amelynek ára 10 millió Ft.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.