A tengerparton szoptatott Horváth Éva, kikezdték a kommentelők - Fotó

szoptatás kisbaba Horváth Éva tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva és családja jelenleg Balin élnek. A modell rendszeresen posztol közösségi oldalára a mindennapjaikról, az egyik képe alatt pedig kisebb vita alakult ki.

A szóban forgó képen Éva kisfiával, Alexszel ül egy farönkön a tengerparton, és éppen a kicsit szoptatja.

"A legjobb a cicikézésben, hogy mindig kéznél van, nem kell elkészíteni, melegíteni. Itt éppen a tengerpart adta lehetőségeket használtuk ki :) egy jó farönk és ennyi kellett az uzsihoz. Azt hiszem, ez a nyilvános szoptatás (nem amikor ország-világnak kidobjuk a mellünket) mit szóltok hozzá?" - írta a képhez a modell.

Természetesen nem kellett sokat várni, hogy megjelenjenek az ártatlan kép alatt a rosszindulatú kommentelők: "Ugyan Bali tobbsegeben hindu, azert megis Indonezia 250 millio muszlim hazaja. Talan illik odafigyelni a helyi illemre, ahol bikiniben szoptatni nem eppen elfogadott.."

Horváth Éva nem hagyta szó nélkül a kéretlen - és tudatlan - megjegyzést, rögtön helyre tette a dolgokat: "Főleg úgy, hogy a hegyi falvakban a nők még most is félmeztelenül közlekednek."

A kommentelők többségét egyébként nem osztotta meg a kérdés, egyetértettek abban, hogy a nyilvános szoptatással nincs semmi probléma, hiszen ilyenkor a kicsi diktál, nem a környezet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.