Horváth Éváék mindent felpakoltak: már el is hagyták az országot - Fotó

Forrás: Horváth Éva/Instagram -
Bali Horváth Éva Ázsia költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg bőröndbe pakolták bele az "életük egy részét" Horváth Éváék, és már fel is szálltak az Ázsia felé tartó repülőre: egy darabig biztosan nem jönnek vissza. 

Horváth Éva nemrég jelentette be, hogy családjával elhagyják az országot: Balira költöznek, ez a döntés azonban nem végleges, vagyis vissza fognak majd térni. Azért döntöttek így, mert Éva egyszerűen képtelen elviselni a hideg időjárást. "Én ezt a hideget egyáltalán nem bírom, úgyhogy ezért választottunk egy sokkal melegebb desztinációt, ahol egész évben meleg van. Nagyon szeretünk egyébként itthon is lenni, csak nem ebben az időjárásban, ezért választottuk a csodálatosan szépséges Balit" - mondta.

Horváth Évák Balira költöznek Forrás: Horváth Éva/Instagram

Azóta már össze is pakolták a holmijukat, és el is indultak. Éva itthonról utoljára a reptérről töltött fel fotót, amin látszik, mennyi csomaggal indultak neki az útnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.