Horváth Éva és férje nem egy ágyban alszanak: kiderült, miért vannak külön szobában

Forrás: Instagram/Horváth Éva -
szoba Bali Horváth Éva alvás férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva és családja kiköltözött Balira néhány hónapra, életükről pedig folyamatosan tájékoztatják a követőket. Nemrég kérdésekre válaszoltak, így derült ki, hogy miért nem alszanak egy ágyban a férjével. 

Horváth Éva és családja a tél elől menekülve átmenetileg Balira tették át központjukat. Az egykori szépségkirálynő igyekszik részletesen bemutatni ottani életüket a követőinek, nemrég fényűző otthonukról készítettek videót, sok kommentelőnek pedig feltűnt, hogy férjének és neki külön szobája van. Most a rajongói kérdésekre válaszolva azt is elárulta, miért alszanak külön.

Horváth Éva és férje nem alszanak egy szobában Forrás: Instagram/Horváth Éva

"Kristóf mindig velünk aludt; amikor megszületett Alex, úgy döntöttünk, hogy nem akarjuk kizökkenteni őt a kis otthoni idilljéből. Ő maradt apával a saját szobájában, én pedig elköltöztem Alexszel egy másik szobába. Az is fontos volt, hogy ne ébresszük fel őt, ha Alex sír. Egy kisbaba ugye teljesen más ritmusban van, mint Kristóf, így viszont béke van" - mondta Horváth Éva, aki nemrég azzal verte ki a biztosítékot, hogy a tengerparton szoptatott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.