"Talán jobban oda kell figyelni, és akkor nincsen baj" - Kislányuk balesete miatt durván támadják Young G Béciéket

Instagram, Mészáros Norina -
Young G kislány baleset Mészáros Norina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, néhány nappal ezelőtt agyrázkódás gyanújával kórházba került Young G Béci és Norina kislánya. Rebeka felállt a lakásban lévő hintában és egy óvatlan pillanatban kiesett belőle. Szerencsére a pici már jól van, hazaengedték a kórházból.

A rapper és felesége borzalmas évet tudhat maga mögött. Norina még Rebekával volt várandós, amikor kiderült, hogy méhnyakrákja van. A szülés után rögtön eltávolították a méhét és sokáig kórházban kellett feküdnie.

A fiatal szülőket újabb megrázkódtatás érte, a 10 hónapos Rebeka egy óvatlan pillanatban kiesett a lakásukban felállított hintából. A kislány a hátára érkezett, és a baleset után hányt is, ezért Béciék azonnal kórházba vitték.

Szerencsére Rebekának nem lett komoly baja megfigyelésre bent tartották az orvosok, de másnap haza is mehetett a kórházból.

Young G Béci, Mészáros Norina Instagram, Mészáros Norina

A történtekről az Instagram-oldalán számolt be az édesanya, sokan együttéreztek a szülőkkel, azonban akadtak olyanok is, akik őket hibáztatták a történtek miatt.

"Sajnos hamar megtörténik az ilyen, de a lényeg, hogy minden rendben."

"Sajnos 1 másodperc, és ott a baj! De emberek vagyunk, hibázunk, és az a lényeg hogy bármi történjen is, mi mindig a kicsi babánkkal vagyunk, és vigyázunk rájuk."

"Talán jobban oda kell figyelni, és akkor nincsen baj. H*lye p*csa"

- írta az egyik hozzászóló, akinek sorait rögtön törölte Norina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.