Czutor Zoli és Zsani kislánya hamarosan megszületik: kamerák előtt ad életet gyerekének a kismama. 

A Belmondo énekesnének, Czutor Zolinak hamarosan megszületik a hatodik gyereke. Ezúttal egy kislánnyal bővül a család, ráadásul kamerák rögzítik majd az eseményt., Hadas Kriszta műsorában lesz látható a szülés, ami már minden bizonnyal be is indult. A műsorvezető ugyanis Facebook-oldalán tudatta, hogy vasárnap délben riasztották őt Zoliék. 

"Egy órán belül meg kell születnie a kislánynak. Arról van szó, hogy Zsaninak napok óta elég magas, nem is elég magas, hanem nagyon magas a vérnyomása. (...) Egy kis fehérjét is találtak a vizeletében, ez azt jelenti, hogy fennáll a toxémia veszélye. Azt nem mondom, hogy toxémia van, hanem fennáll" - mondta Hadas Kriszta.

 

Terhességi toxémia
A tehességi mérgezés az anyára és a magzatra is negatívan hat:
a baba a méhlepény nem megfelelő működése miatt nem kap elegendő tápanyagot és oxigént, amely gátolja a megfelelő fejlődést, míg az anya a legsúlyosabb esetekben akár rángógörcsöt (eklampszia) is kaphat vagy HELLP szindróma is felléphet nála. A terhességi toxémia fő tünetei az ödéma, a fehérjevizelés és a magas vérnyomás. A terhességi mérgezésről bővebben itt olvashatsz.

Azóta már meg is született a legkisebb Czutor, amiről a Belmondo énekese tett közzé posztot. Mindenkit megnyugtatott arról, hogy a baba és a mama is jól vannak.