„Egyszerűen el vagyok veszve..." - nehéz heteket él át Nagy Adri

Forrás: Instagram/nagyadrimusic -
betegség anyaság kétségbeesés Nagy Adri család segélykiáltás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Adri közösségi oldalán vallott magánéleti és munkaügyi problémáiról.

Nagy Adri amellett, hogy sikeres énekesnő, büszke családanya is. Bár a hírességnek csodálatos élete van, problémái is akadnak bőven. Legutóbbi Instagram posztjában elmondta, hogy az utóbbi időszakban teljesen elveszettnek érzi magát, mivel kisfia, Benedek sokat betegeskedik, ami miatt ő is kénytelen otthon maradni.

"Mégis hogyan lehet alkotni, dolgozni úgy, hogy két hetente itthon vagyunk Benivel valamilyen betegség miatt? Teljesen megbénultam munka szempontjából...Természetesen, ha a gyerek már nem beteg, akkor tuti én kapom el tőle a csodálatos ovis vírus valamelyik mutációjàt (...)Dolgozó mamik, ti hogyan csináljátok?

-tette fel a kérdést Adri, aki Beni betegeskedése miatt képtelen előre tervezni.

A kommentelők közül sokan az aromaterápiát ajánlották az énekesnőnek, akadtak, akik különböző vitaminokat, de olyanok is, akik szimplán kitartást kívántak Adrinak.

Forrás: Instagram/nagyadrimusic

Az énekesnő március elején vallott arról, hogy anyajegyei miatt kellett kés alá feküdnie,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.