Kés alá feküdt Nagy Adri: "Jelenleg várom a szövettani eredményeket"

műtét szövettan ijedtség Nagy Adri egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Adri közösségi oldalán vallott műtétjéről, és óvatosságra intette követőit.

Az énekesnő testét közel 200 anyajegy borítja. Ebből kifolyólag napozni sem engedik az orvosok, és évente jár vizsgálatra. Korábban is el kellett távolítani néhány anyajegyet a testéről, most pedig ismét kés alá kellett feküdnie.

"Eltelt nyolc hónap és újabb három anyajegy került le rólam. Jelenleg várom a szövettani eredményeket, bár bízom benne, hogy ezúttal is negatív eredményt kapok"

-írta Adri, aki óvatosságra int mindenkit.

"Szám szerint ez már a 6. gyanús anyajegyem amit eltávolítottak rólam és sejtéseim szerint nem az utolsó. Ehhez bőven hozzájárult a felelőtlen napozás és ritkább esetben igénybevett szolárium használat is, de fiatalon ki gondolja, hogy bármi baja eshet, főleg ha gyorsan és szépen barnul.

Ha egy tanácsot megfogadtok tőlem, minden napozás alkalmával használjatok megfelelő fényvédőt arcra, testre egyaránt és természetesen kerüljétek a mesterséges barnulás lehetőségét! "

– írta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.