Keszthelyi Vivien a Schumacher családról nyilatkozott: ez a véleménye róluk

Forrás: Team Keszthelyi -
Keszthelyi Vivien David Schumacher Michael Schumacher Ralf Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keszthelyi Vivien autóversenyző már több mint négy éve Michael Schumacher unokaöccsének, David Schumachernek a párja. A fiatal sportoló arról beszélt, a Schumacher család mára teljesen befogadta, és elárulta, sok időt töltenek Ralf Schumacher salzburgi házában.

"Salzburg egy csendes, nyugodt város. A mindennapjaim is ugyanilyen környezetben telnek. Ralf és mi is sokat utazunk, így gyakorlatilag alig vagyunk otthon. Ő most konkrétan Bahreinben van a Forma–1 nyitófutamán, mi pedig éppen egy közös, autóversenyzéssel kapcsolatos rendezvényre indulunk Németországba. A család rengeteg állatot tart, nekem külön is van négy lovam, három kutyám, két csincsillám és egy nyulam. David igazi úriember, már-már régivágásúnak mondanám, aki hihetetlenül őszinte, nem olyan, mint a mai srácok többsége. A pályákon ismerkedtünk össze, aztán a közösségi médiában mélyítettük tovább a kapcsolatunkat, és ma már elválaszthatatlanok vagyunk egymástól. Fontos kapocs közöttünk az autóversenyzés szeretete, ha tehetem, a viadalokon ott vagyok mellette és ez fordítva is így van. Segítjük egymást, például kielemezzük, hogy mi jelentette a problémát, ha esetleg nem úgy alakul egy futam vagy edzés, ahogy azt ő vagy én terveztem" - mondta el Vivien a Blikknek.

Forrás: Team Keszthelyi

"A háború elborzaszt. A lehetőségeinkhez képest mi is segítünk, ahol csak tudunk, vittünk a határra élelmiszert, ruhákat és bútorokat a menekülteknek. Nem beszélve arról, hogy a Covid, majd most a háború is igencsak kihat az autósportra" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.