Le sem tagadhatnák egymást! Járai Máté végre megmutatta ritkán látott testvérét - Fotó

Forrás: Life TV -
fotó testvér Járai Máté testvére Járai Máté
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Járai Máté ritkán látott húgával, Emmával utazott Gyöngyösre, hogy együtt pihenjenek a tavasz első napjaiban. A követőket sokkolta a testvérpár hasonlósága. 

Járai Máté úgy döntött, hogy családi programot szervez, amíg felesége, Kíra Thaiföldön tartózkodik. A kiruccanásról egy fotót is közzétett, és megmutatta 16 évvel fiatalabb húgát, Emmát. A testvérpár Gyöngyös felé vette az irányt, ahova elsősorban pihenés céljából utaztak el. A rajongók teljesen megdöbbentek azon, hogy a testvérek mennyire hasonlítanak egymásra. Sőt, minden második kommentben úgy fogalmaztak, hogy a két Járai olyan, mint két tojás!

A színész ennyit írt a közös fotó alá:

"A tavasz első napját ezúttal Emma húgommal ünneplem! Sosem szállodáztunk még együtt, itt volt az ideje! Éljen a tavasz, éljenek a tesók!"

Járai Máté nemrég az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége volt, ahol megdöbbentő dolgokat mesélt a gyermekkoráról, és nyitott házassága ismét terítékre került.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.