"Szóltam anyámnak, hogy valaki van az ágyamban" - megdöbbentő dolgokat mesélt gyerekkoráról a Jászai Mari-díjas színész

Forrás: Life TV -
gyerekkor Összezárva Hajdú Péterrel Járai Máté Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Járai Máté volt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége. A Jászai Mari-díjas színész megdöbbentő dolgokat árult el gyerekkoráról.

Péntek este kerül a Life TV műsorára az Összezárva című műsor. Hajdú Péter vendége ezúttal Járai Máté volt. A színész meglepő dolgokat mesélt gyerekkoráról. Volt, hogy idegen emberek feküdtek be a kiságyába egy-egy buli után, amit a szülei tartottak.

Járai Máté szülei nagy bulikat tartottak Forrás: Life TV

"Képzőművészek, iparművészek, a mai médiából ismert emberek közül tök sokan jártak a mi kertünkben. A Soma Mamagésától kezdve egy csomó mindenki... Nemegyszer bemondták különböző szórakozóhelyeken, hogy a Járaiéknál buli van Virányoson. Amikor ezek a helyek bezártak éjfélkor, hozzánk sereglettek fel az emberek. Én meg csodálkoztam, hogy a kiságyamban valaki a macimmal alszik... Szóltam anyámnak, hogy valaki van az ágyamban, és menjen el onnan..." - mesélte Járai, akit Hajdú Péter döbbenten hallgatott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.