Anne Hathaway igazán kellemetlen helyzetbe hozott egy műsorvezetőt

Anne Hathaway sláger Kelly Clarkson kellemetlen helyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anne Hathaway különleges helyzetbe hozta az egyik beszélgetős műsor házigazdáját:.szem nem maradt szárazon.

Néhány nappal ezelőtt mutatták be az Oscar-díjas színésznő sorozatát, a WeCrashed-et. Hathaway pedig - ahogy az már lenni szokott - különböző műsorokban szerepel, hogy népszerűsítse az alkotást. Az ördög Pradát visel sztárja nemrég a The Kelly Clarkson Show vendége volt, ahol igazán kínos eset történt.

Kelly Clarkson igazán vicces játékkal készült az adásra, aminek az volt a lényege, hogy minél előbb ki kell találni, hogy melyik dal hallható, majd elő kell adni. Anne Hathaway pedig jóval hamarabb ismerte fel Kelly Clarkson Since You've Been Gone című gigaslágerét, mint maga az előadó.

Az énekesnő persze borzasztóan kellemetlenül érezte magát, hiszen a saját zenéjét mégiscsak illett volna felismernie.

Természetesen a sztárok sem csak egymás között ismerkednek. Vannak, akiknek átlagember a házastársuk, de olyanok is akadnak, akik egy rajongójukat vették el. Anne Hathaway például egy ékszerész oldalán találta meg a boldogságot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.