Csonka András Keleti Andreával nosztalgiázott - videó

nosztalgia Keleti Andrea Csonka András tánc Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András nem mindennapi videóval örvendeztette meg Instagram-követőit. Keleti Andreával ismét összeálltak egy rövid tánc erejéig, hiszen évfordulót ünnepelnek: 16 évvel ezelőtt nyerték meg a Szombat esti láz 2. évadát.

"Eltelt 16 év a Szombat esti láz győzelmünk óta?? Na és!!! Ha találkozunk, nyomjuk‼️" - írta a videóhoz. Hihetetlen, milyen gyorsan telik az idő!

Csonka András egyébként időről időre szeret visszaemlékezni a régmúlt kedves eseményeire. Hat évvel ezelőtt a Life.hu-ra írt blogjában hosszabban is megemlékezett a Szombat esti lázban gyűjtött élményeiről, amelynek akkor volt a 10. évfordulója.

Azt talán kevesen tudják, hogy a népszerű műsorvezető, Till Attila egyik legjobb barátja Csonka András. Kettejük kapcsolata azonban nem indult zökkentőmentesen, mivel a színész kezdetben nem örült túlzottan Tilla és felesége, Krisztina házasságának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.