Csonka András kitálalt: úgy hitte, Till Attila miatt fog háttérbe szorulni

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Till Attila felesége meglepő házasság Csonka András vallomás Korpás Krisztina Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán kevesen tudják, hogy a népszerű műsorvezető, Till Attila egyik legjobb barátja Csonka András. Kettejük kapcsolata azonban nem indult zökkentőmentesen, mivel a színész kezdetben nem örült túlzottan Tilla és felesége, Krisztina házasságának.

A TV2-s műsorvezető a kilencvenes évek végén találkozott Korpás Krisztinával, akivel egy hét ismerkedés után össze is költöztek. Négy hónappal az első randi után kimondták a boldogító igent és az esküvő után már útban is volt első közös gyermekük, Andor.

Csonka András szintén a kilencvenes években ismerkedett meg Krisztinával, méghozzá a nő édesanyján, a szinkronrendezőként dolgozó Juhász Annán keresztül. Rengeteget buliztak, nagy volt köztük az összhang, ezért amikor kiderült, hogy barátnője férjhez megy, nem repesett az örömtől.

Sokan nem is tudják, hogy milyen szoros barátság alakult ki a két tévés között Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

– vallott őszintén a Story Magazinnak Csonka András. A színész és a házaspár között az elmúlt évtizedekben elmélyült a kapcsolat, és szoros barátokká váltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.