Talán kevesen tudják, hogy a népszerű műsorvezető, Till Attila egyik legjobb barátja Csonka András. Kettejük kapcsolata azonban nem indult zökkentőmentesen, mivel a színész kezdetben nem örült túlzottan Tilla és felesége, Krisztina házasságának.

A TV2-s műsorvezető a kilencvenes évek végén találkozott Korpás Krisztinával, akivel egy hét ismerkedés után össze is költöztek. Négy hónappal az első randi után kimondták a boldogító igent és az esküvő után már útban is volt első közös gyermekük, Andor.

Csonka András szintén a kilencvenes években ismerkedett meg Krisztinával, méghozzá a nő édesanyján, a szinkronrendezőként dolgozó Juhász Annán keresztül. Rengeteget buliztak, nagy volt köztük az összhang, ezért amikor kiderült, hogy barátnője férjhez megy, nem repesett az örömtől.

Sokan nem is tudják, hogy milyen szoros barátság alakult ki a két tévés közöttFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Annyira azért nem örültem ennek a házasságnak, mert ha a barátnők férjhez mennek, gyerekeket szülnek, akkor rám már kevesebb idő jut. De Tilla és Kriszta esetében ez nem így történt. Ők tényleg a barátaim, mégpedig aranykártyásak, ami azt jelenti: bármi történjék, én ott vagyok nekik, és ők is nekem

– vallott őszintén a Story Magazinnak Csonka András. A színész és a házaspár között az elmúlt évtizedekben elmélyült a kapcsolat, és szoros barátokká váltak.