Egymillió forintot nyert a Borssal a 76 éves nyugdíjas

Bors nyeremény játék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 56 éve házasságban élő Mészáros Jánosné lett az a szerencsés, aki nyert a Bors márciusi nyereményjátékán. Még két hétig lehet nyerni a Borssal.

Mészáros Jánosné elsősorban házfelújításra szeretné szánni a Bors nyereményjátékának heti fődíját, de a 76 éves nyugdíjas két fiának és négy unokájának is szeretne adni a pénzből.

"Mindennap megveszem az újságot, és minden cikket elolvasok. A játék indulásánál nem vettem észre a címlap jobb felső sarkában az egyedi sorszámot, de amikor a Tv-ben hallottam róla, azonnal telefonáltam, és utána is minden nap diktáltam. Nem nagyon bíztam benne, de egy próbát megért. A március 17-i újság hozta meg a szerencsét, és nagyon boldog voltam, amikor telefonáltak, és közölték: én nyertem az egymillió forintot. Akkorát kiabáltam örömömben, hogy a hírt közlő hölgy is megijedt a vonal túlsó oldalán" – mesélte a Borsnak Mészáros Jánosné.

A lapot általában ő szokta megvenni, de a szerencsés napon ez a feladat pont a férjére hárult.

"Nem vagyok babonás, nem szoktam válogatni. Általában a legfelsőt veszem el, a férjem viszont azt választotta, aminek legjobban kiállt a sarka. Természetesen a jó hírt is először neki mondtam el. Nem nagyon hitte el, mert eddig nem igazán volt szerencsénk, a legnagyobb nyereményünk 50 ezer forint volt" – mondta Zsuzsa.

"A pénz java részét a házunk felújítására fogjuk fordítani, de jut belőle a gyerekeknek és az unokáknak is. Nagyon sokan ismernek Szentesen. Biztos vagyok benne, hogy ők is örülni fognak a szerencsénknek. Amikor a szomszédunknak elmeséltem az örömhírt, könny szökött a szemébe" – mondta Mészáros Jánosné.

Még két hétig lehet nyerni a Borssal. Nincs más dolga, mint megvenni az újságot és bediktálni a kódot. A részleteket itt olvashatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.