Gyönyörű és sikeres: Ő Szalai Ádám születendő gyermekének az édesanyja - Fotó

Krista Tcherneva gólyahír Szalai Ádám gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű magyar focista, Szalai Ádám nemrég különleges módot választott arra, hogy közölje a világgal: édesapa lesz. Most pedig az is kiderült, hogy ki a sikeres sportoló születendő gyermekének az édesanyja. 

Szalai Ádám február közepén váltott csapatot és egy évre a svájci FC Baselhez igazolt, ahol rögtön az első meccsén gólt is szerzett. Legutóbb múlt vasárnap lépett pályára, ahol kétszer is kapuba talált. Az egyik gólöröm azonban nem csak a győzelem miatt vált emlékezetessé. Szalai ugyanis meglepő módon jelentette be, hogy végre apuka lesz.

"Szalai Ádám remek formában, ezúttal duplájával nyert a Basel, de ennél sokkal fontosabb örömhírt jelentett be" – írja Instagram oldalán az M4 Sport. Nem sokkal később a sztárjátékos is kiposztolta a hírt, hogy párjával alig várják kisbabájuk érkezését.

Ádám szerelme és gyermeke édesanyja pedig nem más, mint Krista Tcherneva. A 23 éves szépség modellként és színésznőként is sikeres. A nézők láthatták már a hazánkban is népszerű, Kitz titkai című Netflix-sorozatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.