A németek elleni összecsapás egyik kulcsembere egyértelműen Szalai Ádám volt. A magyar támadó fejes gólja és gólpassza a magasba repítette a válogatottat, és bár a 2:2-es döntetlen nem volt elég a továbbjutáshoz, büszkék lehetünk a csapatra.

Nem csak a magyar szurkolók, de a németek is elismerték Szalai Ádámot, ugyanis a Bildnél ő lett a meccse embere. A második legjobbnak Sallai Rolandot és Willi Orbánt találta a lap.

Szalai vitathatatlanul a magyar válogatott egyik legrutinosabb tagja, és a tegnapi teljesítményét látva még azok is magasztalták, akik korábban kritikát fogalmaztak meg vele szemben. A csapatkapitány a napokban hosszabított szerződést a Mainzzal, most pedig Facebook-oldalán írta le, mit érez a tegnapi kiesés után.

Fáj,nagyon fáj,talán még nem fájt ennyire,pedig egy ideje a része vagyok. De a fájdalmamat kettő szó enyhíti. Az egyik a CSAPAT szó fogalma a másik pedig MAGYARNAK lenni.Nincs az életemnek szebb ajándéka ezt a CSAPATOT vezetni a MAGYAR HIMNUSZT énekelni és a szívem fölött ezt a CÍMERT hordani! Hajrá MAGYARORSZÁG!  

-írta Szalai, akinek a posztját már most több mint 16 ezren kedvelték, és sorakoznak alatta a gratulációk.

A magyar csapat a szerda esti meccsen összesen 12 percet játszott hátrányban, és az UEFA oldalán a külföldi kommentelők is az oroszlánként küzdő magyar csapatot éltetik.

Egy helyen minden, ami foci Eb!
Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.