"Beteljesedett az álmunk" - Különleges fotót posztolt Szandi

család álom Szandi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi Instagram-oldalán köszöntötte fiát, Csabikát, aki ma ünnepli 16. születésnapját.

Szandi és Bogdán Csaba 1992 nyara óta alkotnak egy párt, az esküvőjüket hét együtt töltött év után, 1999 nyarán tartották. A sztárpárnak három közös gyermeke született: 2000-ben Blanka, 2002-ben Domonkos, Csabika pedig 2006-ban.

Az énekesnő lánya nemrég költözött Amerikába, ahol bébiszitterként dolgozik, Domonkos nagyon ritkán szerepel, Csabi pedig táncosként ér el sikereket. A bomba formában lévő Szandi egy cuki fotómontázson mutatta meg követőinek, mennyit változott az elmúlt évek alatt "kisfia", és megható sorokkal köszöntötte őt.

"16 évvel ezelőtt hajnali 4 óra 25 perckor beteljesedett az álmunk! Tejfelszőke hajjal és világító kék szemekkel világra jött harmadik gyermekünk, Csabika! Leírhatatlan boldogsággal öleltem magamhoz és azóta is azt gondolom, amit akkor: A világ legboldogabb Anyukája vagyok!

Édes kisfiam! Hálás vagyok, hogy vagy nekünk, hogy ilyen vagy! A Te érkezéseddel igazi boldog nagycsalád lettünk! Köszönöm, hogy a Veled született bölcsességgel a nehezebb percekben is meg tudsz nyugtatni és képes vagy mindig mindenben a jót, a megoldást látni! Sokszor úgy érzem, mintha tanítani születtél volna közénk... A jó Isten éltessen sokáig egészségben, szeretetben! Kívánom, hogy minden álmod valóra váljon és olyan életed legyen, amilyet szeretnél!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.