Hódi Pamela házasság TV2 Drágám, add az életed! Tóth Bence celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebpár a Drágám, add az életed! forgatása alatt sok részletet elárult kapcsolatáról. 

A TV2 műsorában együtt szerepel Hódi Pamela és férje, Tóth Bence, így a nézők betekintést nyerhetnek kapcsolatuk működésébe. A kívülről harmonikusnak látszó házasság, úgy tűnik, valóban működik.

Hódi Pamela Forrás: Hódi Pamela/Instagram

A párnak tavaly májusban született gyermeke, a kislányt Evoletnek hívják, és szülei úgy gondolták, eltelt már azóta annyi idő, hogy tévés szereplést vállaljanak - írja a Ripost.

"Nem az a mérvadó, hogy párként szerepeljünk, már egymás nélkül is vállaltunk volna el felkéréseket" – mesélte ezzel kapcsolatban Pamela, hozzátéve, hogy "Most már ott tartunk magánügyileg, családilag, hogy teret adhatunk annak, hogy kicsit beengedjük az embereket a magánéletünkbe."

Bár a játékban közösen hozták meg döntéseiket, Hódi Pamela elárulta, ki hordja náluk a nadrágot: "Ő a határozottabb, ez egyértelmű. Az én horoszkópom Mérleg, sokszor vagyok döntésképtelen. Az i-re a pontot mindig Bence teszi fel, de hát ez így is van rendjén, hisz ő a férfi" – mondta el a celeb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.