Ismét képernyőn Hódi Pamela: ebben a TV2-es műsorban láthatjuk hamarosan

Forrás: Hódi Pamela/Instagram -
Hódi Pamela TV2 Köllő Babett Drágám, add az életed! celeb Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó ideje nem láthatták a nézők Hódi Pamelát a tévében, mivel a celeb második kislánya születése után teljesen elveszett a háziasszonyi teendőkben. 

Pamelának úgy tűnik, egyelőre elég volt a háztartásbeli anyuka szerepéből, szeretne inkább a képernyőkön tündökölni. Ennek örömére mindjárt három műsorban is szerepet vállalt, melyek közül egyre már fény is derült: a TV2 Drágám, add az életed! című produkciójában láthatja majd viszont a nagyérdemű, mégpedig párja, Tóth Bence oldalán - írja a Blikk.

Hódi Pamela Forrás: Hódi Pamela/Instagram

A műsorban természetesen más sztárpárok is megjelennek majd - ahogy azt korábban megírtuk -, közülük néhánynak már kiszivárgott a kiléte. Köztük lesz a negyedik unokáját váró Kökény Attila és felesége is. A műsor felvételéről Till Attila osztott meg videót az Insta-oldalán:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.