Hódi Pamela: "Főállású anya és háziasszony lettem"

Forrás: Hódi Pamela/Instagram -
anyaság Hódi Pamela káosz Berki Natasa Zselyke Evolet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela élete teljesen megváltozott, amióta kétgyermekes édesanya lett. Instagramon beszélt arról, hogy telnek mostanában a napjai.

Hódi Pamela élete az utóbbi időben leginkább gyermekei, Nati és Evolet körül forognak. Nati már iskolás, kisebbik lánya viszont még nincs egyéves, így nincs könnyű dolga az édesanyának.

Hódi Pamela Forrás: Hódi Pamela/Instagram

Pamela Instagramon vallott arról, mennyire megváltozott az élete, mióta kétgyermekes anyuka lett. Bevallotta, hogy sokszor azt sem tudja, hol áll a feje, és a napi teendők elviszik minden energiáját. Hozzátette, hogy egyelőre nem sikerült rendszert kialakítani Evoletnél, emiatt pedig sokkal nehezebb bármihez igazodniuk.

"Az van, hogy főállású édesanya és háziasszony lettem, kérem szépen" - írta humorosan a poszt végére.

Hódi Pamela korábban arról számolt be követőinek, hogy hajnalban bulizni volt. A humoros posztban leírta, hogy kislánya, Evolet születésének 10. hónapját ünnepelte hajnali fél 2 és 4 között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.